Tuesday, July 19, 2011

Thanks GOD :')

Last Sunday, I was shocked when I knew that I was accepted at UNPAD. Hello Bandung!! :D



No Peserta

: 4111108835
Nama

: AMALIA FAJRINA
Jalur Masuk

: SMUP JENJANG S1 ONLINE
Pilihan Ke

: 1
Diterima Di Program Studi

: ILMU KOMUNIKASI
LULUS

Wednesday, July 6, 2011

Photo Session!

Yesterday, i had a photo session with my friends (Cessi, Ipeh, Esti). Snap Snap! ;D










Bowler hat-Cherokee, red blouse-Femme Fatale, basic top-Centro, brown shorts-Mr.Freddy, suede ankle boots-Cherokee

Striped midi skirt-Afkast Shop

Cutout dress-Centro

Wednesday, June 15, 2011

Diana Rikasari's Challenge!

Challenge week 1 : Denim Shorts To PTC

cropped top-fashion blogger yard sale, owl necklace & owl ring ITC Mangga Dua, denim shorts-online shop, suede ankle boots-Cherokee


leopard headband-fashion blogger yard sale, semi latex top-mall ambasador, owl necklace & owl ring ITC Mangga Dua, denim shorts-online shop, flat shoes-patricia



Challenge week 2 : Outerwear!

dog print shirt-fashion blogger yard sale, basic top-Centro, owl necklace & owl ring ITC Mangga Dua, brown shorts-Mr. freddy, suede ankle boots-Cherokee


Waterfall drape-font outerwear-Topshop, basic top-Centro,  brown shorts-mr. freddy, owl necklace & owl ring ITC Mangga Dua, suede ankle boots-Cherokee


What To Wear
Gimana caranya ikutan?
Caranya: What To Wear

Wednesday, May 11, 2011

My Fashion Wish list!

well, these pics are just some of the stuffs that are on my Spring/Summer fashion wish list. I really want these, please buy them for me! hehe :P

1. Floppy Hat


2. floral print cross body bag

3. Knitted Natural Lace Flower


4. floral print pants


5. sheer maxi skirt




6. 70's sunglasses
7. printed tie front shirt

8. Brown leather wedges

10. Distressed High Heel Clogs

Saturday, May 7, 2011

Beautifully Black

I always loved black and gold, and l was looking for a black studded top for so long so you can imagine how happy l was when l found this one!







what i wore : headpiece-centro, owl ring-ITC Mangga Dua, studded top-VS, brown shorts-Mr.Freddy, strappy shoes-calzata.

Tuesday, April 26, 2011

Jodhpur

I only have one jodhpur in my wardrobe. "I bought it, I love it but.... I've never worn it before."








what i wore : Top-ITC Mangga Dua, Jodhpur-MAG, strappy wedges-De Cellops, ethnic necklace & bracelet-ITC Mangga Dua.

Thursday, April 14, 2011

Ujian Nasional

Percaya gak percaya! It feels like yesterday I just did the MOS!
Rasanya baru kemaren gue ngucapin "good luck ya kak UN nya" atau "pasti bisa kok UN nya" and blablabla sama beberapa kakak kelas. Tapi sekarang, (tepatnya Senin besok) giliran gue yang harus ngadepin yang namanya UJIAN NASIONAL. Buat beberapa orang, UN itu jadi momok yang menakutkan. Bahkan it's like a monsters! masalah anggapan itu lebay atau nggak sih ya tergantung masing-masing orang yang gimana nilainya. Tapi kalo buat gue sendiri sih UN ini cukup ngebuat dagdigdug serrrr gimana..... gitu. Waktu gue masih duduk di kelas 6 SD, itu adalah UN yang paling nyantai dan tanpa beban. Lanjut di kelas 9 SMP, nah disini baru mulai degdegan tapi masih biasa juga. Sekarang, di kelas 12 SMA ini? hem... kayaknya perasaan yang namanya degdegan itu lebih memuncak -_-

Btw, tempat duduk gue itu di barisan paling depan! (akibat nama diawali dengan huruf A) haha :D -_-
Jadi, beginilah nantinya kira-kira suasana dan denah tempat duduk buat Senin besok :




Oke, pada intinya sih kita harus optimis! good luck #GALAN2011 !